vineri, 24 septembrie 2010

senzori feminini

sotul e mereu contrariat cind ma aude facind comentarii ca acesta "cu X nu cred ca voi avea vreo relatie, poate ceva supeficial de genul bună-bună și atât, si simt ca e reciproc". il intriga foarte tare (si siguranta cu care dau verdicte de la prima intilnire, dar si faptul ca nu dau nicio sansa ca acest lucru sa fie combatut ulterior, invocind reciprocitatea) si mereu imi cere lamuriri suplimetare. dom'le, nu o simt. desi e frumoasa, are o voce care ma zgirie pe creier. si hai sa nu fiu exagerata, nu e nimeni raspunzator de vocea cu care se naste, dar felul alintat in care vorbeste e total enervant, imi vine sa-i pun calus. sotul ride: poate asa a fost crescuta. bai nu stiu, sa te rasfeti cind vorbesti, e cam penibil la virsta asta. si ma rog, as trece peste, la cit de rar ne vedem, insa tipa nu are deloc simtul umorului, nu stie ce-i ala. iar de oamenii care n-au nici cel mai mic simt al umorului imi e greu sa ma apropii, stii... pai ce, ca n-a ris la glumele tale ? bai nu, nu am pretentia ca sint cea mai amuzanta persoana, dar pur si simplu nu se prinde de gluma, deloc, tii minte... da, penibila faza, si barbat-su' s-a simtit cam prost... in fine, hai sa nu fiu birfitoare, insa cel mai aiurea mi se pare cum se poarta cu copilul. nu-i greu sa-ti dai seama ca e scapata relatia de sub control... nu stiu, dar simt ca nu pot comunica cu astfel de persoana. nu vreau s-o judec, fiecare cu treaba lui si nici nu-mi pasa, insa nu vreau sa mi-o bagati pe git, atit.
puteam sa va scutesc de tot acest dialog, dar tin la oralitatea stilului. :)
sa-mi spuneti voi fetelor acum, daca nu-i adevarat ca noi avem un al nu-stiu-citelea simt care ne avertizeaza de la inceput asupra unor situatii sau persoane. sa nu se supere masculii sau (para)psihologii care isi pierd vremea pe aici, insa cred ca acest simt e dezvoltat in general la femei si mai cred ca din el se naste si instinctul matern. desi nu toate sint constiente de capacitatile lor senzoriale, cele mai multe femei tin cont de ele si miros imediat lucrurile, ca un animal. al 6-lea simt, intuitia, cred ca functioneaza ca o carapace si se poate exersa puterea ei, in timp. trebuie doar sa fii foarte atent la ce e in jurul tau si sa decodifici. cum iti dai seama imediat de potentialul unei relatii? evident, nu stii cum se va termina, dar stii daca are sanse reale sa existe. sau mai degraba, stii cind nu are cum sa existe.
eu am persoane pe care le numesc "prieteni" chiar daca nu am avut timp sa dezvoltam aceasta relatie, insa simt ca exista un sentiment de baza, reciproc, care ar putea sadi o prietenie la un moment dat. dar nu va luati dupa mine, eu m-am indragostit de fiecare data la prima vedere, si asta spune destule.

9 comentarii:

  1. ah, ce m-ai lovit cu postarea asta. trebuie sa povestesc ceva, numai sa-mi revin dupa raceala asta tampita. sa vezi si la mine ce telenovela cu simturile!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. hahhah! si noi avem in cuplu litigiul asta si nici sotul nu intelege cum mi se pune pata asa dintr-odata:)! deci, da, exista feeling din ala care-ti spune daca te poti imprieteni cu cineva imediat sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este! Femeile au mai multe simturi, dar la fel si barbatii care nu-si ignora latura feminina. Am zis! Ba nu, am simtit!

    RăspundețiȘtergere
  4. mie imi plac persoanele pe care le simt incompatibile pt ca imi vine sa fac misto de ele. :)
    bag o barfa mizerabila cat ai zice peste =))

    RăspundețiȘtergere
  5. mie intotdeauna mi se confirma prima impresie:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @anonim: eu ziceam ca am multi prieteni de gen masc din cauza laturii mele masculine, si cind colo ma atrage la ei tocmai latura lor feminina :) ce revelatie, ms

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am contestat multa vreme mitul intuitiei feminine. consideram ca n-am. sau poate nu-i dadeam voie. acu, odata cu maternitate, paternitate, sarcina si lehuzie, ma intreb daca mai am ceva in afara de instinctul feminin?
    In orice caz functioneza in argumentele casnice... "Pentru ca asa simt eu!!! Miauuuu!"

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin