joi, 21 mai 2009

ziua de ieri, o premiera

daca masina de gunoi & manipulatorii nu ar fi fost mai zgomotosi decit de obicei, si nu l-ar fi trezit pe petru inainte de ora lui de trezire, daca el nu ar fi inceput sa plinga si nu ar fi vrut sa se culce la loc, daca apoi nu as fi pierdut atita timp incercind sa-l trezesc a doua oara, daca el nu si-ar fi varsat cafeaua mea cu lapte pe pantaloni si nu m-as fi dus iarasi sa-i caut ceva potrivit sa-l schimb, daca as fi fost mai priceputa sa-i fieb cele 2 oua moi, si nu tari, poate nu as fi stat atit sa il iau cu vorba si cu enciclopedia ilustrata sa manince macar un ou jumate', daca in timp ce-mi aranjam un pic parul si-mi dadeam cu fond de ten, nu m-ar fi strigat sa-mi arate ca el iese pe usa din spate, nu mi-as fi scapat din greseala fond de ten pe tricoul alb pe care m-am dus bineinteles sa mi-l schimb cu alt tricou pe care l-am calcat atunci, daca nu as fi luat-o pe scurtatura cu gropi si nu as fi mers incet sa admir explozia de maci, si m-as fi dus pe drumul lung si aglomerat, nu as fi ajuns apoi din scurtatura pe drumul cu 2 benzi pe sens unde se poate alerga si depasi lejer, poate ca nu m-ar fi oprit un echipaj de politie pe motiv ca rulam cu 67 km/h in localitate (uau, asta da viteza!) si nu m-ar fi penalizat cu 3 puncte si un avertisment.

p.s. postul asta l-am scris asa, de fun, adevarul e ca indiferent daca ma grabesc sau nu, acolo unde e liber si safe si pot merge cu o viteza decenta pt masina mea de student intretinut de parinti, o fac. intimplarea face ca stiam ca e radar in zona aia, dar uitindu-ma dupa avioanele pe care mi le arata copilul, am uitat sa reduc viteza din timp.

luni, 18 mai 2009

mamo

eu si sotu' ne-am uitat partial la cele 3 seri de eurovision, interesati mai mult de realizare decit de muzica promovata: numai cuvinte de lauda pt organizatori. cel mai mult ne-a impresionat pe amindoi piesa rusoaicei, si melodia dar si "pachetul", total pe dinafara cu tendintele "de show". super! de dimineata am cautat pe youtube versiunea de aseara si uite, a aparut. pacat ca nu inteleg versurile.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin