vineri, 22 iunie 2012

la talcioc nou, o cauza noua


va amintiti de talciocul urban. actiunea revine, de asta data pentru a stringe fonduri pentru alt copilas aflat in suferinta. asa ca va rog sa mergeti (eu din motivele de mai jos nu stiu daca reusesc sa ajung in oras simbata) sa cumparati chilipiruri si sa va supuneti terapiei cu fapte bune. Delia mi-a transmis si un mesaj:

Dragi talciocari de meserie,
Va asteptam la editia cu numarul 9 al Talciocului Urban care se va tine in curtea Lente& cafea din str. Arcului 8. Trocuim, vindem de prin casa, talciocarim pentru Stefan, bebelusul de trei luni, care sufera de sindromul Apert.
Taxa pentru talciocari este de 15 Ron si va fi donata lui Stefan, impreuna cu fondurile stranse din vanzari.
Intrarea pentru vizitatori este libera.
Ne vedem in curte la Lente&cafea, de la ora 12.
Mai multe detalii despre Talciocul Urban gasiti pe talciocurban.blogspot.com.







imi cultiv zenul

nu e nici un secret ca trec prin mari transformari si revelatii. chiar daca am ceva experienta de viata, exista inca destule momente in care parca mi se ridica valul. si nu doar pentru ca ma expun, e clar ca sint dispusa la schimbare. temperamentale vremuri. tot visez ca o sa inventez ceva.



miercuri, 20 iunie 2012

iunie 2012

luna asta, o mica vacanta de la multe alte treburi, preocupata de studiu. m-am intors la carti, in speranta ca voi reusi sa-mi definitivez niste studii vechi, mai "vechi" decit copilul meu. nu stiu daca voi reusi acum, dar ideea de a ma apropia de final ma mobilizeaza foarte mult. nu am asa mult timp la dispozitie, avind in vedere ca nu pot sa pun off-duty chiar toate treburile cotidiene, insa e un pas inainte. azi am fost in 3 biblioteci. uitasem cit imi plac linistea, susoteala si mirosul ala de sala mare de lectura. pe 30 iunie fac bilant si numar paginile. se scriu asa greu... rigorile sint mari. abia astept sa-mi amintesc ce-am facut vara trecuta si s-o iau de la capat: concerte multe si sf gheorghe. desi presimt ca anul asta voi munci mai mult ca anult trecut. si nu stiu daca vor fi asa multe concerte, si nu stiu daca va fi sf gheorghe. nu am nicio luminita distractiva la capatul tunelului, niciun zaharel pe la nasul meu. am intrat in vara muncind, e bine. deja am obosit, asta nu e bine. nici cafea nu mai pot sa beau. vreau vara pe bune! acum inapoi la scris. recompensa se va cintari in pagini frumos indosariate. miere, nu zaharel. am invatat multe luna asta. gata, inchide blogul si nu te mai vaicari.


p.s. weekendul ce tocmai a trecut am facut totusi o simulare de vara normala. o mare de 2 mai asa, scurt de proba, pentru sanatate.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin