marți, 15 septembrie 2009

bai, efemerule!

daca nu aveti altceva mai bun de facut, si va place forma asta de arta bizara care se cheama dans contemporan, va recomand w-end-ul asta, mai precis de joi, sa va faceti drum pe la centrul national al dansului, linga laptarie.[::clip produs de cndb si realizat de i.d., s.a., b.p. ::]

duminică, 13 septembrie 2009

woman as a cow

au trecut 3 luni de cind am intarcat copilul si mirare! laptele e inca acolo. ma intreb inca o data, mai apasat, cum o fi aia cu "n-am alaptat x zile si mi-am pierdut laptele" ? oare chiar se intimpla si sint eu mai cu mot ? sau e doar o impresie ? oricum, nu ma asteptam la asta.

ce de vreme

parintii mei se stiu de 46 de ani, iar astazi au implinit 41 de ani de casnicie. cite emotii, cite bucurii, cite suparari, cite bilanturi, cita istorie si cita viata se ascunde intr-o relatie de aproape jumatate de secol, doar ei stiu, iar noi speram sa aflam. nu putem decit sa le multumim, sa le spunem ca-i iubim exact asa cum sint si asa cum sintem si sa ne rugam sa fie cit mai mult. uite de ce 13 e o cifra cu noroc pentru familia noastra.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin