miercuri, 28 octombrie 2009

sondajele spun...

oamenilor de pe-aici nu le place ca progeniturile lor sa se pupe in stinga si-n dreapta cu alte persoane, clar. din cele 31 de persoane care au raspuns sondajului, doar 5 spun ca nu-i nicio problema, adica 16-17%, ceea ce e putin. asa ca diseara, cind educatoarea insista ca petru sa o pupe pe obraz, o sa-i spun calm si prietenos ca daca vrea sa-l pupe ea nu-i nicio problema, sa zica merci (scuze, ruxel) si ca mai bine sa-l lase sa-i vina lui, in mod natural, afectiunea. sa vedem.

oricit am sustine sus si tare ca tara asta e de cacao, din 15 persoane doar 3 spun ca sigur pleaca "afara"(care sinteti, sa stim si noi -ba una are chiar si bagajele facute-?). asa ca restul de 12, sa ne vedem pe cine votam.
si evident, sondaj nou.

daca nimeriti intr-un mare haos pe blog

nu va speriati, tocmai incerc mai multe sabloane

luni, 26 octombrie 2009

cu rufele pe masa (1)

ar fi trebuit sa promovez si eu evenimentul in saptamina ce tocmai a trecut, insa m-am lasat pe ultimele zile, cind nu am mai avut timp pt asta (sorry delieea), cu toate ca celula de baza si-a pus, nu ? baza si in noi. insa am fost prezenti, cu diverse obiecte, mai mult sau mai putin expirate. am donat, am vindut ceva nou si ceva vechi, am facut troc. as fi putut vinde si mai multe daca m-as fi priceput sa fac asta. gindul meu a fost sa am cui sa dau lucrurile si o parte din ele (utile unor copii) le-am dat unor oameni de treaba care s-au oferit sa le duca la un camin social. a fost de maaaare fun, si asa cum au spus si altii mai talentati si celebri, am venit acasa cu vechiturile altora, nu prea multe, dar de mare efect. si oricum, m-am abtinut sa cotrobai de data asta. e clar, am invatat destule:
-ce marfa "ar merge" (desi nu e f relevant, de data asta am fost cam noi intre noi, majoritate "cool"), si fiecare cred ca ar fi facut schimbul cu ce avea pe el
-ce fel de loc ar trebui gasit ca sa se vinda hainele ultra-demodate sau kitsch
-ca trebuie sa existe in apropiere o masa convexa pe care sa manince tirgovetii
-saramura e mai buna cind imparti bancuta tare cu o barba de mos craciun in stinga si cu un elefantel mov in dreapta

poate o sa mai vin si cu un l.e. atit deocamdata

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin