sâmbătă, 3 iulie 2010

eu nu va instig

cum fac altii, dar mi-am adus aminte de clipul asta

You don't have to be a man to fight for freedom. All you have to do is to be an intelligent human being. Malcolm X

marți, 29 iunie 2010

post onomastique



desi a inteles ca tort cu luminari se face doar la aniversare, iar azi serbam onomastica, s-a bucurat foarte tare cind si-a vazut felia de tarta cu luminari:
te iubesc, mami! si mi-a inconjurat gitul cu bratucele lui de cozonacel caldut.
si eu te iubesc, puti mic. mult, mult, mult.

luni, 28 iunie 2010

it was massive!

am pornit la cel ce era asteptat ca fiind concertul anului (anilor, daca ma gindesc la cite concerte am absentat voluntar din cauza copilului, inclusive massive attack in 2008) usor dezamagita. cumparasem biletele inca din aprilie, iar ele trebuiau sa fie un cadou pentru aniversarea de mai jos. intimplarile recente prin familie ne-au adus in situatia in care nu am gasit pe nimeni available sa vina sa stea cu petru, anulindu-se motivat, rind pe rind, toate variantele. colac peste pupaza, vineri l-am adus racit cobza de la gradi, astfel ca ne-am vazut nevoiti sa refuzam politicos ofertele generoase din partea prietenilor de-al duce in case unde se mai aflau si alti copii. asa ca sotul, dragul meu sot, s-a sacrificat si de data asta si a spus:"du-te tu, ramin eu acasa". asa ca m-am dus, oarecum vinovata (ca n-am spus "hai ca ramin si eu acasa sa stau cu voi"), sa ma infrupt singura din experienta, ca tot vorbeam de experiente traite la comun. si a fost massive, cu singurul regret ca am fost neinsotita. in schimb am avut companie cool, vizibilitate destul de buna la citit supermesaje (uneori e bine sa fii inalt! no offense, dna mica ;) si chef de topaiala. care chef crestea invers proportional pe masura ce se apropia finalul. nestiind ca se inspira si din fauna locala (nu uitati ca n-am fost in 2008), am fost impresionata  de mesajele in lb romana (desi cel cu "iliescu a murit" aparuse in dimineata concertului, dar nu-l vazusem inainte), de martina, care nu se compara cu liz dar a fost foarte buna, de faptul ca au cintat si superpiese vechi si prezenta cintaretei deborah miller (nu-mi faceam prea mari iluzii, fiind totusi un turneu de promovare a ultimului album), de faptul ca formatia a multumit fanilor pentru ca au cumparat bilet, in ciuda greutatilor financiare, si in general de tot.  

concertul mi s-a parut prea scurt asa ca nu va mirati prea tare ca pe drumul de intoarcere spre casa, in ploaie si bezna, dupa o cina ilegala la miezul noptii cu delicatese big mac, happy meal si mac sundae, insotita de discutii inteligente cu dna3 si adevarata dna3 despre dolto si nuditatea parintilor in fata copiilor, am bagat caseta roz (cu mezzanine) si am dat volum. 

am cautat pe utube un clip de aseara, de la noi, dar din pacate de la ei suna mai bine. daca nu ma insel, risingson a fost aseara a 3-a piesa. de acolo a inceput adevarata hipnoza.

(daca mai vreti pareri, s-a mai scris & pozat despre concertul de aseara aici, aici si aici.)


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin