vineri, 24 iulie 2009

hot summer issues


unde se mai poate bea un sprit decent si child safe in bukale ? cu riscul de-a parea niste parinti degenerati, ne-am trezit brusc ca n-ar fi rau sa reincepem sa ne purtam conform virstei si sa mai iesim si noi seara, chiar si cu copilul dupa noi. dorul de duca al sotului cauzat probabil de recentele probleme cu masina, stresul ca desi sintem in toiul verii si totul e secat, criza nu ne-a lovit inca, sau ca gazonul din curte e invadat de buruieni si arata foarte rau, ne-a scos duminica seara din casa, in cautare de loc umbros, ferit de masini, noxe si betivi recalcitranti si preferabil curat pe jos. am ajuns in herastrau, la o terasa destul de child-safe, avind in vedere ca era chiar pe malul lacului, si am constatat ca daca copilul are niste masinute cu el, e hranit si odihnit, putem petrece vreo 2 ore in compania altor adulti, fara sa prejudiciem starea de bine a copilului. lucru care ne-a dat incredere in viitor.

luni, 20 iulie 2009

la tv, din intimplare

am vazut ieri dupa-amiaza, la hbo, un film misto de tot, set-up si efecte vizuale surprinzatoare, n-as fi zis. si muzica, no comment. sper sa mai prind vreo reluare. across the universe ii spune. evident, daca nu l-as recomanda cu toata inima, n-as mai scrie.


p.s. daca voi l-ati vazut mai demult si e vechi deja, acordati-mi circumstantele care mi se cuvin, de mama rupta de trend (haha).

case de vacanta

am vazut mai demult aici (via pescarusu) o casa de hobbiti care ofera mult visata integrare in natura dupa care tinjeste omul contemporan inteligent si hipiot, unde mai pui ca e si low-cost. cam in acelasi sens, dar cred ca nu low-cost, este si ceea ce am gasit eu si m-a fermecat realmente. nu stiu cum sinteti voi, dar eu as trai foarte bine cu asa un perete colorat.
mai multe despre arhitectura organica si arhitectul casei de mai jos, javier senosiain, aici.




LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin