joi, 5 noiembrie 2009

indrazniti

haideti, dati pe fata, doar e sub anonimat. avem sondaj nou in dreapta. cit de maniaci sinteti ? de ex. desi ar fi expert la asta, sotu' refuza sa stoarca tubul, zice ca a ramas traumatizat de gestul asta din epoca de aur. eu il presez (pe tub, nu pe sot), dar nu-l rulez niciodata. voi ?

p.s. "toate la timpul lor", ar zice majoritatea la sondajul cu craciunei in septembrie, cititorii mei nu sint deplasati prea rau

miercuri, 4 noiembrie 2009

leapsa digitala

am o leapsa restanta de la mare departare, tocmai din canada, de la simona, care zice ca trebuie sa postez 2 imagini, una blue si alta pink. cum si eu, ca orice mama a mileniului 3, am mii de poze vesele si triste descarcate frumos si alandala in folderele lor, pe care nu le mai vede nimeni, deschid unul la intimplare si aleg 2. prima la zoo, unde "imi place" de nu mai pot, a doua la serviciu, in birou, cu un cuplu de melomani in stare de repaos pe un tablou de-al meu executat "la comanda". nu, nu m-au "criticat".


si un bonus "sweet", petru cu silvestra, verisoara favorita.

mai departe catre pescarus, 3b, delieea, raluca si alex dupa timp si posibilitati.

luni, 2 noiembrie 2009

atunci cind se face dintr-o data liniste in casa


dupa ce a facut treaba, s-a odihnit. dedicatie pt parintii care spera ca un copil de 2 ani si 7 luni nu mai e interesat sa verse continutul sertarelor in afara lor.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin