vineri, 11 noiembrie 2011

mi se deschid caile

de la un timp mi se intimpla lucruri bizare. intimplari surprinzatoare, la limita paranormalului, m-au urmarit mereu, insa acum parca am intrat pe tarimul intilnirilor dintre ginduri.
am visat intr-o noapte o persoana draga, care mi-a fost mentor in adolescenta, si cu care nu mai vorbisem de foarte multa vreme. in vis, ne intilnisem intimplator pe strada. a doua zi, mergind cu masina pe stradutele mele de scurtatura, am vazut-o pe un trotuar, vorbind la telefon. am tras pe dreapta si ne-am intilnit. dupa citeva zile, am intrat intr-un magazinas in graba mare, sa-mi iau un elastic de prins parul. am facut un pas in magazin si vinzatoarea mi-a indicat un raft, zicind "aici avem elasticele de par". jur ca n-am apucat sa deschid gura! zilele trecute am purtat o discutie cu cineva care (mi s-a parut?) mi-a spus pe nume cind m-a salutat: "buna, b..." pentru mine toata discutia a continuat de la premiza ca persoana in cauza ma cunostea, in timp ce eu cautam in memorie sa aflu de unde ne stim. cind ai impresia ca stii pe cineva discutia curge foarte degajat, se induce o oarecare familiaritate. ei bine, la final mi-a spus ca nu am facut cunostinta, si s-a prezentat.
concomitent, devin tot mai intransigenta si nu mai am chef sa-mi pierd energia cu birfe si şuşanele.
(postare scrisa in urma cu vreo luna, dar ce data intimplatoare mai buna de publicare sa fie decit azi 111111?)

va mai amintiti de talciocul urban ?

actiunea n-a fost abandonata decit temporar, si uite ca revine in forta cu un scop nobil, acela de-a stringe niste bani pentru un copilas bolnavior. ar fi bine sa dati o tura si sa cumparati ceva, oricit de mic, pentru ca majoritatea (vinzatorilor) va dona cistigul partial sau chiar total catre aceasta cauza. vom fi si noi acolo mai pe dupa-amiaza, in calitate de vizitatori/cumparatori (sper sa gasesc niste jocuri pt 4-5 ani ca vremea asta ne tine in casa si nu prea stim ce sa mai facem ca sa ne ferim de desene animate ;).



mai multe aflati de la mamalui

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin