joi, 21 mai 2009

ziua de ieri, o premiera

daca masina de gunoi & manipulatorii nu ar fi fost mai zgomotosi decit de obicei, si nu l-ar fi trezit pe petru inainte de ora lui de trezire, daca el nu ar fi inceput sa plinga si nu ar fi vrut sa se culce la loc, daca apoi nu as fi pierdut atita timp incercind sa-l trezesc a doua oara, daca el nu si-ar fi varsat cafeaua mea cu lapte pe pantaloni si nu m-as fi dus iarasi sa-i caut ceva potrivit sa-l schimb, daca as fi fost mai priceputa sa-i fieb cele 2 oua moi, si nu tari, poate nu as fi stat atit sa il iau cu vorba si cu enciclopedia ilustrata sa manince macar un ou jumate', daca in timp ce-mi aranjam un pic parul si-mi dadeam cu fond de ten, nu m-ar fi strigat sa-mi arate ca el iese pe usa din spate, nu mi-as fi scapat din greseala fond de ten pe tricoul alb pe care m-am dus bineinteles sa mi-l schimb cu alt tricou pe care l-am calcat atunci, daca nu as fi luat-o pe scurtatura cu gropi si nu as fi mers incet sa admir explozia de maci, si m-as fi dus pe drumul lung si aglomerat, nu as fi ajuns apoi din scurtatura pe drumul cu 2 benzi pe sens unde se poate alerga si depasi lejer, poate ca nu m-ar fi oprit un echipaj de politie pe motiv ca rulam cu 67 km/h in localitate (uau, asta da viteza!) si nu m-ar fi penalizat cu 3 puncte si un avertisment.

p.s. postul asta l-am scris asa, de fun, adevarul e ca indiferent daca ma grabesc sau nu, acolo unde e liber si safe si pot merge cu o viteza decenta pt masina mea de student intretinut de parinti, o fac. intimplarea face ca stiam ca e radar in zona aia, dar uitindu-ma dupa avioanele pe care mi le arata copilul, am uitat sa reduc viteza din timp.

6 comentarii:

  1. Si noi ne-am intersectat alaltaieri cu o doamna/domnisoara politista pe pod la otopeni, d-soara care era in "misiunea centura de siguranta". Nu o aveam nici unul dintre noi, asa ca ne-a servit o amenda si 2 puncte de penalizare lui Sandu. That it! C'est la vie!

    RăspundețiȘtergere
  2. nttt! nu se face, "trebuie sa fiti mai prudenti, ca doar aveti copii in masina"! eu am primit si lectie de morala in schimbul punctelor luate, ce crezi ?:)) acum, intre noi fie vorba, in traficul bara la bara de la otopeni, centura mai mult te enerveaza, insa, fara sa fiu lupul moralist, pot spune ca noua ne-a salvat vietile intr-un accident, asa ca purtati-o mai ! bine v-a facut ! :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a placut postul asta, te face sa te gandesti... la ce te duce o insiruire nebanuita de evenimente (e unul din jocurile mele favorite, cand trebuie sa stau si sa astept undeva, sa-mi treaca vremea, sa-mi imaginez ce de la ce a pornit si ce evenimente a mai declansat in cascada...). In alta ordine de idei se mai intampla si la case mai mari sa pierzi din atentie unele chestii cand juniorul iti arata altele mult mai interesante :-)
    Sunt invidioasa, una din chestiile pe care Robbie nu le atinge, inca a invatat sa spuna "yukk!" e OUL, sub orice forma... Si sunt in pana de idei cum sa mai incerc sa il fac sa manance, asta in conditiile in care nu-l pot prosti cu nimic si nici daca ii distrag atentia cu altceva, el tot timpul se uita si miroase ce baga in gura... Apreciem orice sfaturi :-)))
    Si mi-e dor de maci, stiu ca infloreau in mai si imi placea la nebunie sa ma uit la ei!

    RăspundețiȘtergere
  4. si te-am mai stresat si eu cu telefonul:)). soory.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Bogdana: o purtam negresit, atunci a fost o intamplare ca nu o aveam nici unul din noi. Veneam de la Ikea si ne contraziceam pe diverse chestii....si uite-asa ne-a prins madame politista in offside :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @ruxel: haha, cum sa nu ai discutii tumultoase dupa ikea, mai ales cind vine vorba de... bucatarii, este ?
    @delia: asta da motiv de stres :))
    @simona: si mie imi plac mult povestile astea bazate pe hazard, intimplare si coincidenta, mai ales in filme sau carti. cit despre ou, nu-ti imagina ca petru il maninca cu placere, ca pe vremuri. pina acum citeva luni ii placea enorm oul fiert, sau omleta. mi-era teama ca de paste va face ravagii. dar nu, tot de pe atunci a inceput sa nu-i mai placa. nici moale, nici tare, de abia maninca. si intr-adevar, sint mincaruri la care si el zice "biac", cum ar fi lactatele. atunci nu insist pt ca nu are sens. alte sfaturi...?!:)) in schimb o dedicatie cu maci ;) cum merge sarcina ? ati gasit nume pt fetita ?

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin