sâmbătă, 13 iunie 2009

on board !

cum ar fi, om fara experienta dar determinat de adrenalina, de o idee curajoasa si o viziune aventuroasa, sa inchiriezi un yacht si sa-ti iei sotia si parintii cu tine, partasi si companioni in aventura vietii (de pina acum) ?
prietenii si "consatenii" nostri o. si r. au pornit sa cucereasca marea, intr-o calatorie initiatica aducatoare de schimbari de valori si de perspectiva. le dorim bine de mare, mult succes, valuri mici si foarte mici si speram sa primim la cald vesti din aventura aventuroasa !

si o nebunie de piesa, in acord cu nebunia lui r. (alta versiune a clipului cu planta, una mai potrivita cu situatia) si cu sfatul: atentie la sirene !

12 comentarii:

  1. Arunca o privire si aici : http://schoolgirlswardrobe.blogspot.com/

    Poate gasesti ceva pe gustul tau:)
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce misto! Astia da oameni! ce-as face si eu asa ceva, pacat ca n-am cu cine!

    RăspundețiȘtergere
  3. In fine, posteaza si fiul risipitor ceva pe blogul tau. Nu stiu daca este nebunie chestia cu navigatul, dar intr-adevar, pasiunea asta ma roade pana in maduva oaselor. Aseara am aflat ca e vant nasol in Cliclade si ca s-ar putea sa fie necesar sa schimbam ruta. M-a apucat nebunia. "O" imi tot spune ca daca mergem in alta parte va fi la fel de frumos, tot mare, tot yacht, dar eu am visat la fiecare insula, i-am simtit gustul si mi-a ramas pe buze aroma ei sarata, asa ca nici nu ma gandesc sa schimb traseul. Oricum, nici nu pot, ca daca Petru vrea sa vina la Iaiu, unde sa ma gaseasca daca eu nu mai merg unde am promis?
    A...si mai avem si niste companioni nebuni de calatorie, care striga precum cei 300 la Termopile: FURTUNA, FURTUNA, FURTUNA. Nu stiu care-i mai nebun, ei ca vor asta, sau eu ca ii ascult?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. A! Si multumesc pentru dedicatie - in continuare ma topeste melodiul asta...

    RăspundețiȘtergere
  5. @radu: sper ca "nebunii" care cer furtuna nu sint parintii tai, nu ? :) eu zic, stind comod in scaunel, sa schimbati traseul daca e periculos acum, si refaci traseul initial cu urmatoarea ocazie. e mai misto sa-ti ramina ceva neimplinit, nu crezi ? haide, comporta-te ca un capitan de vas cerebral si ia decizia corecta. sa inteleg ca ati mai ramas o zi "pe uscat"?

    RăspundețiȘtergere
  6. @andreea: pai uite, va pun in legatura ;) poate la anul...si asa barca asta e de 8 persoane

    RăspundețiȘtergere
  7. i-ai hranit pe râbarii aia salbatici ?

    RăspundețiȘtergere
  8. ce parere ai despre familia asta? calatorie intr-un camper, in jurul lumii, cu trei copii

    http://poraquiporalla.com/Pages/a1_general_povestea_calatoriei.html

    mihaela

    RăspundețiȘtergere
  9. @pescarus: stolul de nemincati ce gravitau in jurul feribotului pindeau pestii pe care ii saltau valurile, sint foarte haioase fotografiile de la distanta, cu grupul de sateliti dinamici in jurul planetei-ferry in miscare

    @mihaela : foarte tare, incep acum sa citesc povestea...

    RăspundețiȘtergere
  10. Tocmai voiam sa iti dau si eu link-ul, dar vad ca l-ai primit deja de la mihaela... Mie mi s-a parut interesant, ca schimbare de perspectiva, mi-am dat seama ce ancorati suntem uneori in niste fixisme...

    RăspundețiȘtergere
  11. @simona: am inceput sa citesc si nu stiu unde sa ma duc mai intii, mi se pare extraordinar!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ia-o incet, cu inceputul, e addictive! (Si cand ajungi la sfarsit, mai uita-te odata cum aratau oamenii la inceputul calatoriei comparativ cu cativa ani mai tarziu - face bine la optimism :-)))

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin