sâmbătă, 20 iunie 2009

plouf !

peste vreo 4 ore tre sa ma trezesc. abia am terminat bagajele, si desi eram obosita, gindul ca as putea uita un lucru esential fara de care nu vom putea trai la mare, ma tine in priza. nu stiu unde or sa incapa toate lucrusoarele, accesoriile si gadgeturile copilului. biata noastra masina sport o sa faca vergeturi la cit o imbuibam, dar va supravietui, ca de obicei. stiu sigur ca am luat costumul plutitor, o sacosa eco plina cu medicamente non-eco si o sacosa neagra de rafie cool cu slapi. nu bag mina in foc ca am luat toalele potrivite, oricum la mare umbli cu 2-3 haine. si mai stiu sigur ca nu-mi iau decit o pereche de cercei, adica acestia din urechi, banali, si nici macar un fard. asa scap si de demachiant. nu-i inteleg pe oamenii care ies sa se plimbe seara, frumosi, spalati, cu haine calcate la dunga, tipele cu tocuri si fardate.

e tirziu. dar cine si-a permis luxul in seara asta, adica aseara, sa mearga la opera, la brateta cu sotu'(in premiera!), sa vada sombrerosii lui decoufle?



VA RECOMAND. inca mai aveti timp, se mai da simbata si duminica.

si pentru ca se poarta, o muzica lenta de plecat la mare, poate-si va continua copilul somnul in masina.



p.s. nu ne invidiati prea rau. mergem tot la m. neagra, insa alaturi, unde oamenii au ceafa lata si legume bune.
p.p.s. iar eu sint racita cobza, cu ochii lacrimosi si gitul umflat. pe curind!

6 comentarii:

  1. sanatate maxima si vacanta minunata sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu vreau sa-mi duc sotul in public.Poate sa aiba ce cerinte vrea el, eu ma limitez la la ......chiar asa , sa ma duca el. Eu racesc mai mult vara decat iarna, ma simt mai bine racit vara decat pe ger, am mai multe posibilitati. Marea se roaga sa revin, dar eu sunt incapatanat, astept sa-mi dau demisia. Ea nu.Vacanta placuta. Va fum!

    RăspundețiȘtergere
  3. distractie placuta sa aveti! va asteptam inapoi, bronzati, odihniti si cu chef de impartasit aventurile de la mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ladies: multumim fetelor! acum, de la locul faptei, va spun ca se putea si mai bine. dar ma bucur ca nu-mi mai curg ochii :) sper ca marea m-a vindecat de raceala.
    @pescarus: citeodata face bine, mai ales daca ai cu ce (cine). nici vara nu-i prea bine. totusi intr-un weekend poti sa bagi. merci.

    RăspundețiȘtergere
  5. Distractie placuta si asteptam tolba cu povesti la intoarcere! Va pupam!

    RăspundețiȘtergere
  6. multumim, simona! distractia e pasnica :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin