vineri, 21 august 2009

cind pisica nu-i acasa, noi ne dam in barci pe masa

imi place sa gatesc, dar citeodata nu am dispozitie. insa trebuie sa fac ceva, macar pt petru. iar copilul nu maninca incropeli. si mai e ceva, aici nu exista food delivery. in orice caz, rar ma orientez sa fac ceva sa tina 3-4 zile. mai des gatesc de pe-o zi pe alta. de data asta am zis ca fac o afacere. am facut un fel de mincare pentru mai multe zile, dar dupa 2 mi se pare destul. totusi, diversificarea e cheia succesului in viata asta plina de frustrari. unde mai pui ca petru nu gusta, desi separat maninca si dovlecei si carne tocata. partea buna e ca pe restul ii pot congela, si scap alta data.

murdarirea este buna. sa vedem cum scap de dunga asta portocalie colectata de la gradinita, de pe un scaun proaspat vopsit pe care copilul a fost asezat sa ia masa.
nu stiu de ce fuge lumea de salata de boeuf. sa faca, nu sa manince. mi se pare la fel de simplu de preparat ca si o salata de sezon, atita ca trebuie sa fierbi mare parte dintre ingrediente. iar daca sint bine racite, se taie imediat.
tobogan pentru virsta de 3 ani. nu vi se pare si voua ca la 2 ani si 4 luni copilul nu prea are loc sa se dea? dupa ce standarde se produc jucariile astea?

8 comentarii:

  1. deci, te asteptam cu salata boeuf la verde? Aia galbeni din lamaie sunt ratuste sau pescarusi? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ratuste, ce naiba! pescarusule, iti fortezi norocul.

    RăspundețiȘtergere
  3. duamna, salata boef o fi ea usoara de facut, dar e grea pt ficat. sau nu stiai? si ingrasaaaaa. ia vezi, ca ai 3,5 kg de dat jos sau te bag pe dieta!

    RăspundețiȘtergere
  4. topoganul ala cred ca era de fapt pentru doua Luni. pai Ana, la un an si 2 luni se da pe dinalea inalte de 2,5 m :))
    Nu zic, poate nu e nici ma-sa tocmai normala, dar ei pare sa-i placa la nebunie si se agita ca mai vrea

    RăspundețiȘtergere
  5. astea sunt jucarii chinezesti si se stie ca chinejii sunt mici. copiii lor si mai mici. trebuia sa iei pentru varsta de 7 ani chinezesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. super decoratia de salata! cred ca cineva se va simti provocat la concurs. pazzeeeaaaa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. @delia: maioneza ingrasa, nu salata. faci o crema din telina si cartof (fierte) in locul ei si ai scapat (nu ca eu as fi facut :)

    @alex: da, ma-sa nu-i normala, e clar :)

    @3b: data viitoare merg cu tabelul de conversii dupa mine. bine, pe asta l-am primit si cum calul de dar...
    mr3, show me the salad!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin