marți, 25 august 2009

mi se face rau

help! brazelton, salome, dolto, capraru, unde sinteti ? copilul zice "boule!". e adevarat, e o formula magica de eliberare nervoasa pe care o revendica mama copilului, ca fiind unul dintre apelativele folosite in mers, spre a identifica si scoate din multime unii participanti la trafic. si totusi? daca spune asta in public? sau la gradinita? bine ca nu spune "vaco", ce ar putea crede educatoarele? ok, si eu ce cuvinte sa mai folosesc? suzeta, bolovan, nas de carton, cap de cartof ?

4 comentarii:

  1. Pescarusu nu a avut timp la verde sa zica nimic :(, mut, nimc, nimic n-am zis. Interogheaza sotul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Zilele astea n-am avut vreme nici de respirat nici de comentat sau scris in blogosfera. Dar acu am apucat sa citesc ce ai scris si am trezit copila ca ma tavaleam iar de ras (am mai zis ce ras capresc am?!) Si eu am patit-o cu odrasla personala, care mi-a replicat senin in masina aproape inteligibil "bagami-as picioarele"... cand am realizat ca trebuie bagata cenzura. Noroc ca la noi expresiile urate sunt in romaneste, deci neaccesibile marii majoritati a poporului. Dar m-ai dat gata cu "inlocuitorii" :-)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @pescarus: n-ai zis ca nu aveai copil dupa care sa alergi, nu era nicio graba, tot timpul era al tau:)
    ntt, eu sint capul rautatilor in familie.

    @simona: ce bine de voi ca la kindy nu intelege nimeni ce ar putea spune robbie! si eu am ris prima data in urma cu vreo 3 luni, cind abia vorbea, petru a zis "treci tu, boule!". am observat acum ca a retinut expresia, incredibil ce memorie au copiii astia. ulterior am inceput sa ma cenzurez, dar uneori uit ca sint cu el. si e greu, poate la voi lumea e mai civilizata pe strada, dar aici e intr-adevar pliiiin de boi si vaci la volan.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fabulos, mi-a placut la nebunie, sunt cu gura pana la urechi.
    Nu de alta, dar cine se simte cu musca pe caciula rade mai bine :))
    Da, da, cenzura, injuram de frunze de-acuma!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin