joi, 20 august 2009

my husband goes ultras

unul dintre cei doi barbati ai familiei va avea parte de o premiera astazi. au trecut deja citeva luni de cind microbistul casei activeaza si pe gazon, nu doar in fata televizorului, in ciuda intinderilor, mingilor in fata, unghiilor cazute, juliturilor, febrelor, entorselor. desi nu e ciine, cu nashul in dreapta si cu finul in stinga, va descinde diseara in stefan cel mare. nu pot decit sa ma bucur de aceasta initiativa barbateasca, cunoscindu-i furia acumulata si dorinta de-a imparti niste pumni dusmanilor. cu toate acestea, inca ma bate gindul sa iau din banii de studii ai copilului pentru facultatea aia celebra din strainatate, si sa-ti cumpar un sac de box, asa ca te rog, nu veni plin de singe diseara, stii ca nu-mi place sa spal rani.

8 comentarii:

  1. sa ne spui ca a ajuns cu bine acasa, am inteles ca a iesit cu scandal!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un sac de box, costa cam 300 Ron, si eu ma duceam pe stadion sa-mi descarc tensiunile acumulate, pt el cu Dinamo este mult mai usor :))

    RăspundețiȘtergere
  3. mai traieste? oricum daca a vrut adrenalina, poftim ca a primit-o :)

    RăspundețiȘtergere
  4. De data asta nu mai scapi, asteptam continuarea, sa auzim cum au decurs ostilitatile :-))))

    RăspundețiȘtergere
  5. @raluca, simona: era sa fac o gluma proasta si sa zic ca n-a ajuns inca acasa:) multumim, a ajuns cu bine, a fost muuuult mai pasnic decit a prezentat media de la noi, ca de obicei.

    @tiza: mai dezgustat a fost de meci si de jucatori, decit de suporteri (se pare totusi ca s-a bucurat sa participe la un meci care inteleg ca va ramine in istorie prin suspendarea echipei)

    @pescarus: mai ales ca nici nu e dinamovist ;) cind ma interesam eu era vreo 1000 ron, unul pe podea. unde/cum sa-l mai agat si pe ala ?

    RăspundețiȘtergere
  6. bogdana sultana, vii deseara la Verde Cafe? E cu copii si parinti. venim noi3 si pescarulu fotograf. vrem sa te cunoastem mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. pai daca se lasa cu mare clan, venim si noi. pacat ca nu stiam cind am plecat de acasa, m-as fi imbracat mai frumos si mi-as fi intins parul cu placa :)

    RăspundețiȘtergere
  8. pe la 6 aparem si noi. ma bucur ca ne vedem in sfarsit! sper sa te recunosc: roscata, da?

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin