sâmbătă, 15 august 2009

neplaceri



spuneam mai jos ca-mi place "sa pierd" noptile. cind nu dorm, ma uit la filme, ma joc cu culori, ii privesc cum dorm si in general ma bucur de liniste. asta nu inseamna ca nu-mi place somnul (de dimineata), insa am sentimentul ca stind treaza cistig o farima din lupta cu timpul. azi-noapte m-am bucurat sa revad Portocala Mecanica, si nu stiu daca are legatura cu durerea de cap cu care m-am trezit pe la 8 a.m.(ocazie cu care am aflat ca si sotul parasise patul conjugal, din acelasi motiv, si ca patrula deja de mai bine de o ora prin casa, baricadind usile si ferestrele). mi-a fost clar, migrena se datora amestecului dubios de muzici care razbateau prin pereti, asculate de vecini din toate zarile la mare zi de sarbatoare. traim, totusi, in mediu rural, unde crucile rosii din calendar capata "valoare" inca din zori. un dialog civilizat e imposibil. atunci cind ne confruntam cu bipezi needucati, am constatat ca filonul violent intr-adevar exista si in noi, oameni pasnici, doar ca nu avem instruirea (necesara) de-al "valorifica" cind ne-ar prinde bine, macar pentru a ne impune.

deci raluca, ca sa-ti raspund, nu-mi place sa aud muzica de la vecini, indiferent de natura ei (in general, dejectii) si ca ma dezarmeaza lipsa de educatie si nu stiu cum sa-i rapund. mai sint si altele, dar toate la timpul lor.

acum sa le dau si eu tema tovarasilor mei de la leapsa anterioara sa prezinte si reversul, dupa timp si dupa caz, in imagini sau nu, adica ce nu le place de la viata asta.

5 comentarii:

  1. eu, pe cand stateam la bloc, am contracarat niste manele scotand boxele pe balcon cu muzica clasica urland la maxim. au amutit toate manelele...:)))
    c flower

    RăspundețiȘtergere
  2. si noi avem nunta in cartier. deocamdata ni se pare pitoresc. dar e abia prima!

    RăspundețiȘtergere
  3. @c flower: e o varianta la care ne-am gindit uneori, dar nu cu simfonica , ci cu death metal. dar mi-e greu sa cred ca va functiona aici, dat fiind faptul ca uneori zgomotul vine de foarte departe

    @3b: macar stii ca oamenii chiar au un motiv sa se distreze, dar cind sint muritori de foame, in schimb scot boxa pe geam, cum erau niste specimene anul trecut pe aici, te apuca spumele.

    RăspundețiȘtergere
  4. asta nu-mi place, dar ma execut. nu vreau sa te supar cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. @delia: pai spune ca nu-ti plac unele lepse, si eu am spus si am fost scutita multa vreme :)) hai sa nu devenim obedienti, da? ;)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin