duminică, 13 septembrie 2009

woman as a cow

au trecut 3 luni de cind am intarcat copilul si mirare! laptele e inca acolo. ma intreb inca o data, mai apasat, cum o fi aia cu "n-am alaptat x zile si mi-am pierdut laptele" ? oare chiar se intimpla si sint eu mai cu mot ? sau e doar o impresie ? oricum, nu ma asteptam la asta.

6 comentarii:

  1. al meu, laptele, chiar s-a terminat in momentul in care al meu, copilul a incetat sa mai suga.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate să dureze luni bune. Stai liniştită, eventual dacă sare de 6-7 luni vezi un medic. Deşi nici atunci nu-i musai să fie ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am intarcat copilul in iunie 2008 si inca mai am lapte, asa ca nu iti face griji.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se poate ca nivelul de prolactina sa fie mentinut destul pentru a produce inca lapte de o stimulare a sanului sau mamelonului in diverse circumstante :imbracaminte, activitate sexuala, purtatoare gen sling.
    "Retragerea" laptelui se face in functie de organismul fiecaruia si nu numai, de tipul intarcarii samd.
    Au fost cazuri cand mama, dupa un anumit timp de la intarcare, gandindu-se la copil ingrijorata fiind ca e racit (de ex.) a simtit acel reflex de venire a laptelui in sani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am alaptat pana la 1 an si 1 luna, iar spre sfarsitul perioadei am avut trei "pauze" de cateva zile, in care Ana a ramas la ai mei si eu am avut treaba pe te miri unde. Prima oara am lipsit 3 zile, laptele era tot acolo, full option. A doua oara am lipsit o saptamana si dupa 3-4 zile am vazut ca productia scade simtitor, asa ca am salvat situatia cu pompita de muls. A treia oara am lipsit tot asa, vreo 5-6 zile, laptele a secat, iar eu l-am lasat in pace, gandindu-ma ca poate e momentul s-o punem de intarcare.
    Deci, as putea spune ca intr-adevar, cand copilul nu e pe-aproape, laptle se supara, isi ia jucariile si pleaca :)

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc fetelor, mesajele voastre ma lumineaza, deci nu sint demna de guinness book, poate doar de guinness beer.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin