duminică, 29 noiembrie 2009

am facut-o ca italienii si a durat mai mult

este ca nu va plac nici voua titlurile astea de revista cu aluzii deocheate ? nici mie, dar asta e si ideea.
e vorba despre lasagna, si de data asta am zis sa fiu megaprofi, adica sa reproduc intocmai, pentru prima data, o reteta de paste barilla de pe cutie. si a fost lasagna cu bechamel, ragu, ardei copt, nucsoara, tot tacimul. si a durat muuult peste cele 80 de minute afisate pe cutie. cam toata seara am mosmondit prin bucatarie. probabil ca a 2-a oara o sa ma organizez mai rapid, deja stiu procedura. arata greoi, dar nu e. e ca la mama ei italianca, deci a meritat. unde mai pui ca am mincat din ea vreo 3 zile, ceea ce a meritat inca o data.




6 comentarii:

  1. pofta mare! pastrati si pt dedi o portie. mi s-a facut foame, am zburat la bucatarie.pa!

    RăspundețiȘtergere
  2. asta e si scopul, sa va incurajez sa gatiti, nu-i greu ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. lasa ca e cuminte, ai vazut ce bine i-a reusit humusul. insa e adevarat, acum tb sa treaca la nivelul urmator;)

    RăspundețiȘtergere
  4. baiiii, si cu mine cum ramane? ca io sunt fan lasagna de cand ma stiu..cu parintii italieni. lu dedi sa ii dati carne, dar nu sburatoaree:)

    RăspundețiȘtergere
  5. cam pretentios, inotatoare nu, zburatoare nu, hm..

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin