vineri, 16 iulie 2010

mesaj de dincolo

azi-noapte am visat-o pe l.m.b. (o persoana draga a carei disparitie s-a petrecut fulgerator in urma cu 3 ani, si despre care imi tot imaginez ca voi scrie citeva rinduri). era si ea prezenta la o intilnire "de serviciu", intre colegi (niciunul dintre colegii din vis nu exista in realitate), insa stiam ca ea nu are ce sa caute acolo. statea pe un scaun si nu spunea nimic, iar cind am ramas singure m-am dus spre ea, si, izbucnind in plins, am vrut s-o intreb cum de s-a intors de dincolo. ea mi-a facut semn sa nu spun nimic, mi-a intins doar bratele sa ma imbratiseze si mi-a soptit "adevarul este aproape". instantaneu m-am trezit plingind si nu mai tineam minte nimic. am adormit la loc si cind m-am trezit iarasi, dupa vreo 2 ore, mesajul mi-a revenit clar in minte. ce vrea sa insemne, ma tot gindesc...

4 comentarii:

 1. adevarul este aproape poate sa insemne multe lucuri, draga bogdana. nu te mai gandi si ai sa te apropi si mai mult de el. dar nu uita sa-l scoti pe oz la plimbare. eu am sa ma apropi nepermis de mult de sister bliss in seara asta si am sa-i soptesc in ureche< adevarul este aproape, sister bliss, stiu de la bp. remember emily?

  m

  RăspundețiȘtergere
 2. e de la faza cu Madalina, nu-ti fa griji

  RăspundețiȘtergere
 3. Din ce știu eu de pe La Moldova e ca e bine sa visezi morți, Cică ni se reaminteste ca au grija de noi, si de obicei prevestesc schimbări bune in viața omului! Nu te gândi prea mult La intelesuri ca nu are rost.

  RăspundețiȘtergere
 4. @mihai: sa nu mai spunem la nimeni, mai bine. cine stie de unde vine mesajul, daca de sus sau de jos ?

  @alex: de la o madalina la alta, de la un par de foc la altul... mai stii ?

  @delieea: deci sa nu ma duc pe waiting list la otv, nu ?

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin