miercuri, 3 noiembrie 2010

ceata asta imi da dureri de cap

ce e cu meteo-sensibilitatea-dependenta asta ? de 2 zile, de cind s-a pogorit ceata gri izolant-dezolanta, simt ca jumatate de cap nu-i al meu, e un corp strain care se incapatineaza sa nu se integreze intregului, iradiind niste dureri surde si persistente cu care ma culc si ma trezesc. sa-mi amintesc sa nu emigram intr-o tara mereu umeda, in amsterdam m-a durut capul toata saptamina petrecuta acolo. n-am nimic cu ceata, insa durerea de cap e enervanta, nu pot gindi cum trebuie. il intreb pe sot: daca imi pocneste ceva in cap? nu vorbi prostii.
dimineata, cind m-am trezit, am alunecat pe scari. un cap suferind, un corp adormit si desculț pe scarile lucioase. din scara in scara, ultimele 3. pe scarile lucioase de lemn se cade ca in desenele animate, țup, țup, țup. doar ca eu nu am cazut asa frumos, ci dezlinat, de teama sa nu scap telefonul pe jos si pe care oricum l-am scapat. vinatai pe ambele brate, spatele in valuri, o falanga luxata la mina dreapta (:)), circel in gamba stinga. nu mai stiu daca am alunecat din cauza circelului, sau circelul mi s-a pus in cadere. eu am dat treptele cu lac, 2 "mâini", dar copilul e atent si are mereu cipici antialunecare. partea buna este ca aceasta cazatura nu mi-a adus si alte prejudicii, ba cred ca mi-a facut bine. corpul se face prezent, atunci cind nu mai e bagat in seama cum trebuie. e bine ca oamenii sa mai si cada din cind in cind, in ei si in afara lor. daca m-ar lasa si durerea de cap ar fi totul bine.
ciinele latra gros. e ceata si lui petru ii place. ii spun unei prietene la telefon ca petru e incintat de ceata, iar el, auzind, ma corecteaza: "nu sint incintat, doar imi place".

5 comentarii:

 1. ai grija de tine, fara alte evenimente, ok? :)

  RăspundețiȘtergere
 2. neatenta, ca de obicei. nu ma pling,e amuzant pina la urma, copiii cad tot timpul, sa mai cadem si noi ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. da, sa mai cadem si noi si guvernul. lasa ca vine iarna si suntem cu totii datori...

  RăspundețiȘtergere
 4. si eu am avut aceleasi senzati de dureri de cap...dar am dat vina pe raceala, nu mi-am imagina ca de la ceata...toate cele bune! si sanatate!

  RăspundețiȘtergere
 5. merci. dar ia uite ce de soare, dupa! toate problemele s-au dus cu ceata :)

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin