luni, 17 ianuarie 2011

ultima saptamina a anului

nu stiu la voi, dar la mine, facindu-mi acum o lista de to do-uri pt saptamina care tocmai a inceput, lucrurile se prezinta turbulent si nu se lasa deloc ordonate. e absurd, nu stiu cum de s-au inghesuit asa toate, unele aminate, altele la termenul lor, vine sfirsitul lumii la finalul acestei saptamini? o fi asta ultima mea saptamina din anul nr. 31, dar totusi. pe linga deadline-ul obisnuit de job, miercuri predare si treaba cu alergatura aferenta, mai exista: 3 vizite la 3 doctori diferiti (chestii curente), o serie de conferinte de miercuri pina simbata, o intilnire cu v. aminata de sapt trecuta, alta intilnire cu d. si s. programata, un drum undeva, o programare la cosmetica, alta programare in alta parte, alt deadline la un material de predat cuiva care vine in tara marti, inca o intilnire cu mai multe persoane, c'mon. si cine stie ce mai aduce si factorul neprevazut, legiferat de mult in tara mea. sa vad ce pot sa tai, ce sa arunc si ce sa amin, si nu-mi vine decit sa spun:

5 comentarii:

 1. asa e si la mine, toate sunt peste mine, plus o inundatie de la vecinul si sotul nu e acasa:(.
  las ca ne programam noi asa incat sa nu ne dam peste cap. hai curaj, dc pot eu, tu poti siguur!

  RăspundețiȘtergere
 2. aoleu, inundatie, fix ce iti lipsea. cred ca sotu' nu mai pleaca de acasa :)
  curaj avem, cum nu, la timp stam mai prost. dar ne scoatem, zic

  RăspundețiȘtergere
 3. here, have a kitcat si laaaa muuulti aaaanni :))
  sa fii de-a pururi fericita si frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 4. oh alex, merci. mai am un picut sa trec gardul

  RăspundețiȘtergere
 5. Editura Iona vă invită la un CONCURS
  Cei trei câştigători for primi o carte la alegere şi 30% reducere la un al doilea titlu comandat (dacă doresc).

  Pentru a participa vă aşteptăm pe blogul nostru http://edituraiona.blogspot.com

  Editura Iona a luat chip din dorinţa de a face o trecere lină de la cele ale lumii acesteia la năzuinţele duhului. Conceptul editurii se situează la graniţa dintre tărâmul Dreptei Credinţe şi cel al culturii, încercând să cultive în cititori nu numai o desfătare a sufletului, ci şi să înfăţişeze ochiului omenesc bucuria cărţilor frumoase.

  Editura publică cărţi de teologie ortodoxă, dar şi cărţi pentru copii, încercând să îmbine mesajul creştin-ortodox cu ilustraţii minunate, astfel încât copiii să se simtă atraşi să răsfoiască paginile poveştilor noastre.

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin