miercuri, 20 iunie 2012

iunie 2012

luna asta, o mica vacanta de la multe alte treburi, preocupata de studiu. m-am intors la carti, in speranta ca voi reusi sa-mi definitivez niste studii vechi, mai "vechi" decit copilul meu. nu stiu daca voi reusi acum, dar ideea de a ma apropia de final ma mobilizeaza foarte mult. nu am asa mult timp la dispozitie, avind in vedere ca nu pot sa pun off-duty chiar toate treburile cotidiene, insa e un pas inainte. azi am fost in 3 biblioteci. uitasem cit imi plac linistea, susoteala si mirosul ala de sala mare de lectura. pe 30 iunie fac bilant si numar paginile. se scriu asa greu... rigorile sint mari. abia astept sa-mi amintesc ce-am facut vara trecuta si s-o iau de la capat: concerte multe si sf gheorghe. desi presimt ca anul asta voi munci mai mult ca anult trecut. si nu stiu daca vor fi asa multe concerte, si nu stiu daca va fi sf gheorghe. nu am nicio luminita distractiva la capatul tunelului, niciun zaharel pe la nasul meu. am intrat in vara muncind, e bine. deja am obosit, asta nu e bine. nici cafea nu mai pot sa beau. vreau vara pe bune! acum inapoi la scris. recompensa se va cintari in pagini frumos indosariate. miere, nu zaharel. am invatat multe luna asta. gata, inchide blogul si nu te mai vaicari.


p.s. weekendul ce tocmai a trecut am facut totusi o simulare de vara normala. o mare de 2 mai asa, scurt de proba, pentru sanatate.

4 comentarii:

 1. sa va fie de bine, cum a fost? apa mai calduta? ca noi am tzatzait umpic pana sa intram in apa chiar cu totul :))

  RăspundețiȘtergere
 2. multumim! a fost minunat, apa nu prea calda, dar cind iubirea e mare..:)) dar eu mi-am facut curaj sa intru abia in ultima zi, cind era o apa curata curata, in schimb toti s-au balacit din prima seara :)

  RăspundețiȘtergere
 3. iubirea asta mai-mai :)) face minuni

  RăspundețiȘtergere
 4. Numele meu este Safa El Sadat. Este o zi foarte fericită a vieții mele datorită ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr. JOSEPH UGO pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui de dragoste și magie. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu a fost într-adevăr înșelătoare și căutând un divorț, dar când am dat peste emailul dr. JOSEPH UGO pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să își primească spatele și să ajute să stabilească relația și să facă oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet în bine. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare petrecere. Voi continua să depun mărturie pe Internet pentru că Dr. JOSEPH UGO este un adevărat spioncaster. NEVOIE DE AJUTOR? CONTACT DOCTOR JOSEPH ACUM prin e-mail: doctorjosephugo@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040 sau vizitați site-ul Web
  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

   El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta. Și este de asemenea perfectă în relația voastră. 1 vraja dragostei 2 CÂȘTIGURA EXTERNĂ 3 FRUCTE ALE FEMEI 4 PROMOVARE DEPELUTĂ 5 vraja de protecție 6 vraja de afaceri 7 DREPTUL BUN AL OPȚIUNII LOTERII ȘI DEPARTAMENTUL DE CAZ.

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin