joi, 4 iunie 2009

murder on a dance floor

s-a turnat ceara in pantofi, s-au taiat bretelele de la sandale, s-a pus crema de ghete in tubul de fond de ten, s-au gaurit ciorapii, s-au taiat coardele la instrumentele muzicale, s-au zdrentuit costumele cu foarfeca, s-au rupt capatinile papusilor-ventriloc, s-au pus piedici, s-au dat brinci, ghionti, castane, s-au aruncat rosii, oua, baloane cu apa. s-a jucat murdar. cind ne-am prins, nici noi nu ne-am lasat mai prejos. am votat prin toate caile, prin toate resursele, pina la ultima suflare, sa le stricam jocul si sa vedem ce se va intimpla. miza nici nu a mai contat, scopul a devenit unul justitiar, ne-am transformat in niste robinhuzi ai votatului on-line. si totusi cineva a fost mai tare. cel care a organizat concursul. nu a mai tinut cont de nicio regula, concursul era deja vindut. atit de prost si atit de pe fata, vedeti mai jos. nici nu conteaza, mi-am amintit cu ocazia asta de ce nu particip de regula la asemenea concursuri, "de imagine". acum am facut o exceptie, care mi-a intarit regula: nu ma mai bag, ever. am scris acest post nu pentru ca mi-ar parea rau ci pentru ca mi s-a parut incredibil ce s-a intimplat:
link 1: http://www.slimart.ro/poze/mostrated.php
link 2: http://www.slimart.ro/articole/avem-castigatori#comments
p.s. multumim celor care au votat pt petru si imi pare rau ca nu va pot impartasi, drept rasplata, experienta unei sedinte de epilare definitiva :)

12 comentarii:

  1. Nici macar nu am ce sa comentez la asa ceva... pentru ca nu-mi permit sa folosesc cuvinte si expresii nepermise pe blogul tau. Dar e strigator la cer. Imi pare sincer rau. In ochii nostri oricum stii ca meriti epilarea aia cu varf si indesat, si Petru e oricum favoritul nostru dintotdeauna. Ti-as zice sa nu pui la suflet, dar daca eu sunt in halul asta de indignata, ma gandesc ca nici tie nu poate sa-ti fie usor. Sufleteste vorbind, evident.

    RăspundețiȘtergere
  2. draga simona, nu te mihni, gindeste-te ca asta e motivul tzinshpe pt care ai parasit tara asta :) nu ? noi, locuind aici, ne-am calit, oarecum... nu conteaza. merci :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ce idioti! Pe bune! Nici macar nu au stiut sa aranjeze rezultatele pana la capat.
    Imi pare rau pentru voi, dar vorba Simonei, incearca sa nu pui la suflet, cu toate ca atunci cand e vorba de copilul tau e cam greu...
    Multu pupici de la noi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si noi am participat la un concurs similar si au castigat, sa-mi fie cu iertare, cei mai urati copii din tot concursul. So, relax, asa e-n tennis!

    RăspundețiȘtergere
  5. merci fetelor, no problem. m-a indispus stilul asta romanesc de a face matrapazlicuri de 2 bani, altfel...slava domnului, stiu ca am un copil nemaipomenit si sa fie el sanatos, in rest chiar nu conteaza :))

    RăspundețiȘtergere
  6. multumim pentru monstrisori! Am creat muuuuuulti!

    RăspundețiȘtergere
  7. @simbad: cu multa placere ! stiam eu ca lui vladut ii plac monstrisorii :))

    RăspundețiȘtergere
  8. LOL, eu sincer m-am mirat ca te-ai bagat la asa ceva in the first place:D

    RăspundețiȘtergere
  9. @degetica: am vrut sa bifez si experienta asta, de ce nu ? macar acum am un punct de vedere real, nu idei preconcepute ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. pai asa te vreauu:). te pup si sa ai vikend fainn.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin