duminică, 27 septembrie 2009

ce lucruri noi, dom'le ?

am o leapsa de la delieea, potrivit careia tre sa vin cu premierele saptaminii care s-a incheiat, lucruri noi sau pe care nu le-am facut de foarte mult timp. dar ce noutati sa mai scriu dupa ce am citit noutatile altora si mi-am sifonat hainele de ris, hm ? ia sa ma gindesc, de duminica trecuta pina duminica asta adica:

am lucrat duminica trecuta, ceea ce nu s-a intimplat de mult duminica, atit eu cit si sotul, el tura 1 iar eu tura 2. am schimbat tura linga patutul copilului care se chinuia sa adoarma de prinz. de la premiera, la obicei, pentru ca duminica asta facem la fel. inainte sa plec la serviciu, am facut o ciorba de perisoare. nu a fost o premiera, insa nu am mai plecat de muuuult la serviciu cu mirosul de zarzavaturi de ciorba impregnat in miini.

in aceeasi zi am fost la niste piese de dans contemporan (in avanpremiera) si am vazut chiar si un spect al baletului din monte carlo in bukale (care nu m-a impresionat), insotita de -in premiera- o distinsa prietena.

fiind in cursul operatiunii "olita", s-a intimplat sapt trecuta sa incep sa-mi duc copilul la gradi direct in chilotei, fara pampers.

tot intr-una din zilele sapt trecute sotu' s-a suparat pe mine ca ma uit noaptea la filme, in loc sa dorm si dimineata sa fiu fresh, nu varza. am avut sentimentul intoarcerii in timp cind inchideam noaptea veioza, la ora la care stiam ca se duce taica-miu la baie, si apoi o reaprindeam si o tineam asa pina in zori (pierdeam noptile citind pe vremea aia).

pe la mijlocul saptaminii am discutat cu un prieten-colaborator despre implicarea mea intr-un very challenging project in premiera, pt la anul.

am avut o intilnire foarte placuta vineri seara, la o terasa la care nu am mai fost de pe vremea cind avea alt nume si am intilnit/cunoscut niste persoane dragi, unde petru a invatat sa-si vire baloane umflate sub tricou, ceea ce vrea sa faca si acum (cine a fost oamenu' fara minte sa-l invete asta ?!).

or mai fi si altele, insa s-au adunat destule, desi as fi zis ca nu am nimic! leapsa merge la alex si raluca, sa le vedem premierele.

Un comentariu:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin