joi, 5 noiembrie 2009

indrazniti

haideti, dati pe fata, doar e sub anonimat. avem sondaj nou in dreapta. cit de maniaci sinteti ? de ex. desi ar fi expert la asta, sotu' refuza sa stoarca tubul, zice ca a ramas traumatizat de gestul asta din epoca de aur. eu il presez (pe tub, nu pe sot), dar nu-l rulez niciodata. voi ?

p.s. "toate la timpul lor", ar zice majoritatea la sondajul cu craciunei in septembrie, cititorii mei nu sint deplasati prea rau

8 comentarii:

  1. Pot sa recunosc si pe fatza, urasc risipa. In asa hal in care storc tubul. Si folosesc parfumurile sau dezinfectantii pana la ultima picatura. O singura chestie refuz sa fac, sa mai adaug apa in sticla de sampon sau sapun lichid sa-i mai "prelungesc" viata, cum am vazut ca mai fac altii... asta nu :-))) in rest, folosesc totul pana la capat :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. haha, m-ai facut sa rid :)) da, nici eu nu sint pt risipa si urasc sa arunc mincarea statuta din frigi (mai ales cea gatita de mine), doar pt asta si mi-as lua un ciine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu urasc risipa, dar din cauza aceleasi traume din copilarie, arunc tubul cand se apropie de final.....si mai am o fixatie :
    nu mai pastrez lucruri de care cred ca "o sa am odata nevoie"...sau poate "o sa slabesc si o sa ma incapa din nou"....

    RăspundețiȘtergere
  4. @anonim: pai haide la talcioc cu ele, ne mai stringem de unul in max o luna. nu, delieea ?

    RăspundețiȘtergere
  5. am ajuns intamplator pe blogul tau...dar mi-a placut sondajul si am raspuns...
    vorbesti serios despre talcioc ? exista la noi
    asa ceva ...?

    RăspundețiȘtergere
  6. uite aici, gasesti mai multe infos in linkurile din articol : http://afterkid.blogspot.com/2009/10/cu-rufele-pe-masa-1.html

    RăspundețiȘtergere
  7. :) da, da, asa e. sa vad unde gasesc locatie pt cel din decembrie. ceva idei?:)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin