miercuri, 10 februarie 2010

seara în care cel mai bun tovarăș de drum (singurul reper statornic) a fost nămetele din dreapta

daca te-ai juca un pic de-a demiurgul si ai spune: ce obstacol sa-i arunc in cale acestei femei, sa-i testam nervii si determinarea de a-si continua drumul in suburbie?
intuneric? nu-i suficient. intuneric si zapada? subtire. intuneric, zapada si polei? mai merge. intuneric, zapada, polei, gropi in asfalt imposibil de evitat? hm... interesant, derapajele devin spectaculoase . dar ce-ai zice de niste ceata? cernem putina la inceput, apoi varsam toata punga. deci intuneric, zapada, polei, gropi si ceata. parca lipseste ceva. o faza lunga din spate. (de ce sa zica soferul din spate sar'mina ca nu e el spargatorul de ceata, daca tot e a 2-a masina si nu munceste nimic, macar sa se remarce prin taria farurilor.) acum tabloul e aproape complet. mai lipsea petru, in masina, extaziindu-se de cit de "amuzanta este ceata" si punind o mie de intrebari pe minut.

3 comentarii:

  1. actele la control , actele la control...va rog actele la control (continuu 30 minute) dar opriti masina doamna ca am obosit....cat de horror poate fi?

    RăspundețiȘtergere
  2. @pescarus: ai dreptate, e tot ce mai lipsea, bomboana de pe coliva :) nu era exclus, mi-a mai iesit o data-n cale un pinguin din asta reflectorizant, din ceata. cred ca de data asta l-as fi bagat cu capul in zapada.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin