luni, 29 martie 2010

aveam un lapsus, la ora pamintului

era vorba de Abel Ferrara si de filmul lui, Bad Lieutenantsi mai era vorba si de Rafi Pitts, pe care l-am avut mentor la aristoteles in prima promotie, si care mi-a dat calificativul la final, cind mi-a venit rindul, de "hell of a mother" (chiar eram gravida in momentul ala). Rafi a facut filmul asta cu Abel, in seria Cineastes de notre tempsurmind modelul profesorului lui si initiatorul acestei serii de documentare cu regizori, André S. Labarthe (aproape ca uitasem, dar ne-a tinut si el un curs), care realizase, pe linga alte zeci, un film cu John Cassavettes, in urma cu aproape 40 de anide fapt dl Labarthe a fost unul dintre reprezentantii Nouvelle Vague, si ca sa vedem inca o data ca n-am ajuns aici degeaba, in 1999 si Takeshi Kitano a avut un episod dedicat in Cineastes de notre temps. si ca sa inchidem cercul si mai mult, Labarthe a facut ulterior un film si despre William Forsythe.

4 comentarii:

 1. ar fi trebuit descompusa aceasta sarcina mult prea complexa in secvente mici. asa nu am nicio sansa sa-l tin minte pe vreunul. poate doar pe rafi pitts, imi place numele lui.

  RăspundețiȘtergere
 2. asta e leapsa pentru doamna 3, nu?

  RăspundețiȘtergere
 3. :)) ha, ha. stilul meu. pai rafi era tot ce-mi aminteam si eu in bezna aia. ai putea retine si ferrara, in fond filmul lui vi-l recomandam spre vizionare simbata trecuta.

  RăspundețiȘtergere
 4. tie ti se parea ca eram capabil sa retin ceva? oricum am vizionat 3 versiuni alice in tara minunilor, dar la toate am adormit ...

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin