joi, 18 martie 2010

indraznesc sa visez la vacanta de vara

ma limitez la vise realizabile, oneste, decente. ma gindesc la un final de iunie, cind serviciile nu sint blazate, la o turcie, grecie, spanie, in ultima instanta ar merge si-o bulgarie, ca sa scapam de costurile avionului. insa nu mai vreau hotel. nu mai vreau all inclusive, ultra, super sau mega. nu mai vreau sa vad porceala si mincare peste capacitatile stomacului estival, supus regimul aprioric "sa-nu-arat-ca-balena-in-costum-de-baie". vreau o vila cu citeva camere, pe care s-o populam in gasca, prieteni vechi, noi sau necunoscuti, frati, copii, catei si purcei, cel mult o demipensiune de treaba, ca sa nu ne omorim cu gatitul pentru 3 mese, atunci cind ne vine rindul. vreau seri conforme cu virsta, in curte, dupa ce inauntru vor fi adormit copiii in patuturile portabile, cu muzica in surdina, sprit de vara, carti, mim, capitanul puf sau alte jocuri de societate, datatoare de hahaiala si mici migrene combatute cu apa de mare, la citeva minute de mers, a doua zi. sugestii? opinii? abtineri? partasi?
5 comentarii:

 1. Suna beton! Iti doresc sa se implineasca, exact asa cum visezi!

  RăspundețiȘtergere
 2. noi ne bagam la o turcie, dc vreti bona la copil:)); sa vb si cu gasca, nuu?

  RăspundețiȘtergere
 3. @simona: merci, dar nu stiu. nu se leaga nimic in sensul asta...
  @delia: cum spuneam simonei :)

  RăspundețiȘtergere
 4. da, vreau! desi noi cu concediul anul asta suntem cam in pom, din moment ce se considera ca suntem dej in concediu. de crestere a copilului. dar vorbim cand ne vedem, poate, poate...

  RăspundețiȘtergere
 5. ar fi frumos! poate, poate, zic si eu. nu aduce anul ce aduce vara. fac demersuri, socoate, intreb, caut, tre' sa vaza si copiii astia marea anul asta, nu ?

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin