luni, 3 ianuarie 2011

2011: "lasa-te purtat de vise/ si unde te duce gindul..."

imi enuntam in urma cu un an parerile vis-a-vis de revelion (cu care am ramas de acord) si mai ales sperantele pentru anul care deja s-a invechit, nu? asa se spune.
recitind wish-listul, imi dau seama ca am fost destul de ambigua in cerinte. cu toate acestea, partea cu mult-ul s-a indeplinit. am zis ca vreau mai mult, si am avut: mai mult de munca, mai mult de furca cu timpul, mai multa criza identitaro-profesionala, mai multe animale in batatura, mai multe accidente (usoare, din fericire) cu masina, mai multa solicitare (pozitiva de altfel) din partea copilului. in rest, mai putin. n-a fost un an rau, doar foarte agitat si cu ceva noutati remarcabile (massive attack, concediul in delta, animale, oameni si ginduri noi).
pentru 2011 mi-am zis sa fiu mai precisa si sa-mi expun concret sperantele, pe linga cele general valabile de sanatate, voie buna si noroc:
- o mai buna gestionare a timpului, m-am saturat de haituiala. daca imi reuseste asta, toata treaba e ca si rezolvata. insa ar trebui sa ma mai nasc o data, recunosc, dar nu strica macar sa-mi doresc.
- sport. si mi-as dori bicicleta, dar cred ca reportez pentru 2012-2013, sa mai creasca copilul, pentru companie. daca m-as folosi pina atunci de tot ce avem prin casa, ar fi foarte bine.
- mda, mai e ceva ce depinde si de mine, dar nu ma exhib aici.
- restart profesional, si poate o sa revin ca e mult de spus.
- mi-as dori sa merg cu sotul la mai multe concerte, nu doar spectacole de balet (:)), la filme si sa reusesc sa citesc mai multe carti.
- macar o iesire in strainatate, n-am mai fost din gravidie si simt nevoia aerului civilizatiei. si petru cu avionul, s-ar bucura mult.
- ar fi bine sa ma apuc sa scriu o data disertatia aia.
- mi-as dori sa reusesc sa ma eliberez de tot balastul asta care se cheama rutina.
- pe termen lung, o viata artistica mai coerenta, fara s-o excluda pe cea de familie (care s-ar putea mari cindva, cine stie? nu mai alung gindul cu atita vehementa, trece timpul peste corp). si un business al meu, oricit de micut, m-am saturat de institutia asta care ma ingroapa.
- si prozaic: ar fi bine daca, nu stiu prin ce miracol, am reusi sa schimbam anul asta macar o masina.


si inca

9 comentarii:

  1. Frumoase dorinte! Iti doresc sa se implineasca. Aia cu bicicleta e fezabila: si gaza mea la 3 ani inca nu pedaleaza dar are o bicicleta de alergat (fara roti) si deja in toamna am facut trasee mai scurte impreuna. E adevarat ca eu ma cam invarteam in jurul lui pe bicicleta mea dar tot a fost fun!

    RăspundețiȘtergere
  2. din ce citesc in lista ta, cel putin 3 dorinte au sanse mariiiii de indeplinire, si nu ma refer aici la iesirea in strainatate, care e musai pentru toata lumea. sa te vad pe bicla, doamna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo si sa ti se implineasca! Totul pare absolut fezabil de pe lista ta! Sa ne tii la curent :-)
    La mine e primul an ambiguu, pentru ca e primul an in care nu imi mai doresc decat sanatate si sa ii am pe cei dragi alaturi... Nu stiu daca e de rau sau de bine :-))))
    Va pup, La Multi Ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce optimiste sint fetele mele, multumesc !:) si voua asemenea

    simona: pai e de bine, esti fulfilled pe toate planurile:)

    RăspundețiȘtergere
  5. mi-ai mai dat niste idei de chestii pe care mi le doresc si eu: calatorii, de exemplu!
    iti doresc tenacitate in implinirea dorintelor. intr-adevar unele din ele tin numai si numai de noi!

    RăspundețiȘtergere
  6. simi, asta e cel mai greu. deocamdata sint inca veche , nu vad nicio schimbare remarcabila adusa de "anul nou":) merci la fel. va pup

    RăspundețiȘtergere
  7. fetelor, nu incepeti cu calatoriile ca eu risc sa cad in butoiul de depresie ca nu am calatorit mai mult inainte de sarcina:((! deci, cand plecam?:)

    RăspundețiȘtergere
  8. ma inscriu si eu la bicla (s-o inmultim pe unica din dotare), calatorii indepartate si gestionare timp/organizarrrre/gandit azi pentru mainesipoimaine :))
    sa ti se arate!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin