joi, 7 aprilie 2011

zona crepusculara

odiseea intimplarilor absurde continua, probabil dl. Eugene ar fi gasit traiul in mediul nostru rural subiect de inspiratie. asta-seara, chiar dupa ce terminasem baita copilului si ne pregateam de citit urmatorul capitol din Habarnam inainte de culcare, s-a auzit o masina plecind in tromba de pe loc, apoi un zgomot puternic concomitent cu o pana de curent. am aflat ulterior ca un biped beat muci a luat o masina care nu era a lui si vrind sa ocoleasca un stilp, s-a infipt cu ea in tabloul nostru electric, dupa care a esuat intr-un sant. surprins imediat pe strada de niste vecini si luat la intrebari, idiotul s-a justificat impleticindu-se ca a auzit pe cineva plecind cu masina lui nea' Ion si a fugit sa-l prinda pe infractor, doar ca acesta a parasit locul accidentului. dupa care a disparut in noapte. iarasi politie, ancheta, vecini, poze, declaratii. e trecut de 12 noaptea, e bezna, sotul a plecat la sectie sa declare ce stie, si singurul lucru la care ma pot gindi este ca daca as fi conspiracy-freak cu siguranta as crede ca ruralii s-au aliat sa ne izgoneasca inapoi in oras, unde ne e locul.
l.e. o veste buna: sunati insistent, astazi s-au mobilizat cei de la electrica si au rezolvat temporar problema alimentarii in gospodarie cu c.e. (pina miine, zic ei, cind reparatia va fi definitiva) si alta veste buna, din categoria "bine ca n-a fost mai rau": la 2m de panoul electric se afla panoul de gaz. lucru care ma face sa ma intreb asupra sigurantei instalatiilor de acest tip, cu panoul pe strada, expus oricaror accidente.

4 comentarii:

 1. vai, mi-aduc aminte ca am dat si eu cu masina intr-un panou de gaz si-am fisurat teava :(( :))
  Eram gravida si atunci, ce m-am mai speriat :)))
  Nu e conspiratie Bogdana, atata ca lucrurile mai putin placute vin grupate, ca sa iti lase liber si frumos restul timpului. O fi fost o perioada de-asta acuma, poate ceva gen "teama de iesire in afara zidurilor cetatii".. Nu va tulburati, ganduri frumoase, va pupam!

  RăspundețiȘtergere
 2. aoleu, deci se poate!
  pai vad ca se cam grupeaza o data la 1-2 ani. sper sa fi epuizat transa asta;)
  altfel, da. ginduri frumoase. va pupam si noi

  RăspundețiȘtergere
 3. nu disperati. in mediul rural viata are un ritm mult mai lent :) totul o sa fie ok, dar trebuie sa va mai luati un caine de lupta.

  RăspundețiȘtergere
 4. ceva mult mai mic si mult mai rau. de acord. nu disperam. stii vorba aia, ce nu ne omoara,...

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin