duminică, 21 februarie 2010

dupa talciocul # 3

mare amatori de feedback si debriefing, dupa ce venim acasa de la un eveniment eu si sotu' dezbatem chestiunea, cu plusurile si minusurile ei. am constatat inca o data, asa cum tineam sa o completez pe delia, ca nici pe departe nu e vinzarea de produse in centrul atentiei=motorul actiunii (desi, asa cum spunea elena-pescarusa-pinguina, n-ar fi rau sa mai si vindem ceva, in vremurile astea). deci daca tot nu ne imbogatim si avem pretentia ca expunem lucruri foarte dragi si pline de povesti, hai sa renuntam sa mai venim cu tone de haine vechi si eventual scumpe si sa ne concentram pe anumite specificitati: ca de exemplu: haine rare (asa si-ar gasi locul si celebra bluza adidas de colectie), sau imprimeuri-dantele-matase, obiecte-suvenir din calatorii, upgrade cultural (muzici, carti, etc), accesorii de corp si casa, lucruri pentru copii etc, etc. ma gindesc ca asa s-ar socializa mai mult, s-ar povesti mai mult, s-ar impartasi mai mult. ai sti ce cauti, ai afla despre ce gasesti, ai renunta neformal la ceva ce a facut parte cindva din viata ta. altfel riscam ca verde cafe sa devina un fel de tirgul vitan mai mic si mai inghesuit, cu vinzatori tot mai plictisiti si deprimati. ma gindesc sa devina un pic mai responsabila actiunea, acum ca prinde ceva perenitate. oricit ne-am iubi noi intre noi, astia din nucleul initial, ne putem intilni sa ne hahaim si fara sa incurcam ziua oamenilor care chiar spera ceva de la acest talcioc.
nu se vede, dar sotu' cara in spatele meu o lada cu aproximativ 30 de portii de tiramisu, parte le-am vindut, parte le-am oferit, parte le-am halit. nu de alta, dar varza se terminase. daca va intrebati de combinatia letala ciorba-varza-tiramisu, mi-a scapat putin. m-am concentrat pe tiramisu, ca fiind cea mai sigura prajitura si de pregatit si de transportat, si n-am mai fost atenta la ce a gatit dna3. daca eram mai atenta, as fi facut o placinta.

marginile au fost ale mele :)

:: poze marca dedi ::

8 comentarii:

  1. Asta e portia care v-a ramas,nu? de impartit la cititori :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @simplu: margini ?:) e singura poza dispo

    RăspundețiȘtergere
  3. asta e pentru mine?:) critica ratiunii pure?:) sunt prea multe de zis si de facut, dar cred ca tre sa ne vedem la Verde cafe ca sa dezbatem:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate faceti un talcioc tematic: prin martie pentru doamne, in mai pentru copii, in iulie pentru tati-pescari etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. da, o sa facem cu tematica; in aprilie cred ca va fi tema nuntii, iar in iunie merge si o tematica de copilraie; multumim!

    RăspundețiȘtergere
  6. mai are cineva tort de la nunta ?:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Bune si margini! Da-le-ncoace! :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin