luni, 25 ianuarie 2010

de ziua lui cuza

am mai scos eu si cu alte ocazii salata la inaintare, a mai prezentat-o de curind si dna3 aici si aici, si acum e iarasi rindul meu cu ceva tematic, realizat insa in mare graba, cu consumatori veniti de departe si foarte infometati la usa:
salata de 24 ianuariesi cea din 23 ianuariesi sa nu uitam totusi ca pe linga ziua unirii am mai sarbatorit si altceva, n-om fi noi chiar asa de patrioti
simbata si duminica, 2 zile pline cu toti cei care si-au dorit sa fie in preajma mea la aniversare si au infruntat gerul crunt sa iasa din casa, chiar si fara masina (si-or mai fi fost si alte obstacole, si-or mai fi fost si altii care n-au ajuns - vor mai fi ocazii, trebuie doar sa vrem) : va multumesc tuturor. au fost 2 zile frumoase, cu oameni dragi, mincare buna, bautura destula, muzica in surdina, chiraiala de copilasi, bbq la minus 10, cadouri frumoase, jocuri de societate, lene si bisericute.

13 comentarii:

  1. sarlota a fost dupa ce-am plecat? ciudat! salatele sunt amandoua foarte tari. eu nu am asa un simt artistic si din cauza asta ma concentrez pe mesaj.

    RăspundețiȘtergere
  2. @degetica: merci!
    @te dai anonim ?:) sarlota era de fapt un tort, si a fost cu o zi inainte. din pacate n-au mai ramas urme din el cind ati venit voi, dar a fost o prajitura, iti amintesti?

    RăspundețiȘtergere
  3. la multi aniiii! doar 31?? pai ai toata viata inainte, doamnaa:)). mancarea buna, petrecerea frumoasa, pan la urma a iesit mai bine decat as fi crezut, chiar daca dormisem doar 4 ore. pacat de prajitura, dar asa cum ai zis, vor mai fi si alte ocazii, nu?:)). sa ne traiesti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Super decorata salata 2. Eu sunt un dezastru la decoratiuni culinare, am nimerit odata o salata pe care musafirii au dedicat-o revolutiei de 1821:)), dar a fost o intamplare.

    Mai important este tortul:) La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani iti spun si eu si felicitari pentru salata geometrica. Cat despre tort...zic doar ca daca as fi stiut peste ce dau aici, as fi amanat putin intrarea, nu de alta dar azi am cam uitat sa mananc...Am remarcat si lumanarile:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @delia: cum decât 31, fatoo?? arăt mai bătrină?hmmm... data viitoare daca vreti desert tre sa plecati ultimii :))

    @adra_bell: mai important este gustul :) multumesc

    @raluca: merci, sorry. macar așa ți-ai amintit ca tre sa maninci!:)

    @pescarusu: du-te la cratiță! dar sa nu mai faci floricele in wok, te rog eu :)



    @

    RăspundețiȘtergere
  7. nu ca pari, dar te dai mai mare si mai batrana decat noi toti; cand colo, suntem de-o seama:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. da da, asa imi place sa spun eu, ca sint aia mai inteleapta dintre toti!:) nici pe departe, face parte din imaginea de responsabila pe care o afisez :))))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Hee.. e de tras de urechi, la multi ani!
    Ca sa impacam fata: ASA DE MULTI AI?! Nu ti-as fi dat mai mult de 24 sa ma pici cu ceara :)

    Sa fii fericita tu si copilul tau superdragut. si cine mai e pe-aproape, desigur.. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. merci, alina!

    alex, asa ma simt si eu, 24-25 :) multumesc la fel.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin